ÌK VERTREK~, maar dan anders……..;

De meeste ìk vertrek`situaties, gaan over nederlanders die het roer omgooien, het land verlaten, en meestal iets van een BenB beginnen in een warm land.Het kijken naar de serie kan een guilty pleasure zijn, vooral als je zelf veilig in Nederland zit, waar alles goed geregeld is.
Vaak , zoals ook bij ons, zijn de hoofdpersonen van middelbare leeftijd.
En meestal dwingt het aangegane avontuur bij de kijker respect af.

Het roer omgooien kan ook als je veel jonger bent, en het hoeft niet altijd te betekenen, dat je in het buitenland gaat wonen….zo ontmoetten wij twee frisse meisjes, Jannette en Myrthe, beiden econoom, die een goedbetaalde vaste baan in Nederland vaarwel zegden, en hun droom aan het waarmaken zijn:
Het verbinden van nederlandse vakantiegangers, en nederlandse BenB eigenaren. Ze vliegen de hele wereld over, om hun website tot een succes te maken: www.bedandbreakfastwereldwijd.nl. Momenteel brengen ze zoveel mogelijk accomodaties in kaart, waarvan zij denken die bij hun doelgroep passen: vakantiegangers die best het avontuur willen zoeken , maar die het prettig vinden om dit vanuit een nederlandse setting te doen.
Ook wij zijn uitverkoren, om op hun site te mogen staan. En passant, de dames zijn niet voor niks econoom, krijgen we ook nog een hoeveelhed tips en trics, om de omzet te verhogen, en het aangebodene uit te breiden.
Onze ontmoeting met hen was zeer inspirerend, en brainstormend kwamen we ook op ideen voor hen, om hun site meer bekendheid te geven.
Het roer omgooien, kan dus ook terwijl je toch in Nederland blijft…waar het uiteindelijk om draait is passie: datgene doen waar je hart in zit ……..www.corazoncuracao.com