The Perfect Hideaway…..villa Sta Brigitta !

Wij zijn een groep vriendinnen uit San Diego, Italie, New Orleans en Nederland. Ons verblijf in dit huis is fantastisch geweest !Alles is voorhanden, het huis is brandschoon en alles werkt naar behoren. Wat hebben we genoten van het fantastische uitzicht, de wind, de zon, de vogels en hun geluiden, de keuken en het zwembad. Hieruit hebben we een leguaan gered. Het is moeilijk te bedenken wat er negatief was, we vonden wel dat de matrassen aan de harde kant waren, maar dat is een kleinigheid, In alle pracht waarin dit huis zich bevindt. Onze hartelijke dank aan de eigenaren voor het gestelde vertrouwen in ons, als uw gasten, en onze super-hosts Dick Jan en Edwin, die ervoor zorgden dat we altijd meteen antwoord kregen op vragen.Wat een geweldige vakantie was het ! We kunnen dit huis van harte aanbevelen voor groepen van 4 of meer personen. Nogmaals onze hartelijke dank ! Annelies, Paola, Maria en Kerry.

mevrouw A. en mijnheer J., februari 2019

Beste Edwin en Dick Jan,

Hartelijk dank voor jullie buitengewoon warme gastvrijheid op jullie paradijselijke resort.

Logies en verblijf waren excellent en thuiskomen was elke dag weer zo plezierig en gezellig. Om met jullie en jullie gasten bij te praten. De stress van Nederland verdampt hier in enkele uren, en de haat en jalouzie, voor zover nog vagelijk in onze harten, is voorgoed verschroeid op de zinderend hete plaat van jullie goedheid ! Vrede was ons deel, moge dat ook voortaan voor al jullie gasten van toepassing zijn ! Dank vrinden! Tot volgend jaar. ………..J. en A.

Droomlocatie en topvakantie

Samen met twee goede vrienden verbleef ik in Zenit. Ondanks dat we online de foto’s hadden gezien overtrof het al onze verwachtingen. ‘s Ochtends ontbijten in alle rust en stilte met prachtig uitzicht, met de auto binnen 5 minuten naar Porto Mari of Cas Abao om te lunchen en ‘s avonds douchen in de open lucht met als uitzicht de ondergaande zon. Wat wil je nog meer. Dick Jan en Edwin zijn geweldige gastheren, altijd in voor een praatje of gezelligheid, maar je hebt ook volledige privacy als je dat wenst. Al met al een vakantie om nooit te vergeten en wij komen gegarandeerd weer een keer terug!

Noelle
Januari 2018

Geweldig!

Prachtig appartement, geweldige gastheren!

Selma
04-18

Will come back for sure

Dick Jan and Edwin were great hosts and reachable at any time. The bungalow was very nice and really clean. I will come back for sure. Thank you very much for everything. You made our holidays a perfect one.

Thorben
Zenit, oktober 2017

Een plek waar je je thuis voelt

Na 2 weken reizen zochten we ruimte om te ontspannen. Ons huis was schoon, met zorg en sfeervol gebouwd en uitgerust met alles wat je nodig hebt. In de keuken is alles aanwezig om goed te koken (filet steaks hebben een goede kwaliteit op het eiland, evenals de garnalen :-D). Badkamer, slaapkamer en je eigen palapa … waar je ook bent op het terrein, alles is gewoon mooi. Onze gastheren zijn er altijd geweest voor vragen, tips en suggesties over de omgeving.. Het prachtige grote zwembad en een breed 180 graden uitzicht was precies wat we zochten. In de buurt zijn mooie stranden, restaurants en een minimarkt, alles ligt allemaal op rijafstand. We hadden een geweldige tijd en kunnen de accommodatie aanbevelen. Net als de gastheren Dick Jan en Edwin. Ga zo door met het goede werk, we komen terug!

Annette
januari 2018

Vakantie op de juiste plek

Heerlijk appartement, mooie ligging met prachtig uitzicht, heerlijk zwembad,fantastisch hospitality,
Een en al genieten bij Corazón Apartments

Jeroen en Lillian
november 2017

TIP

We had a short but great time at the “Pollux” Apartment. The place is brandnew, fully equipped, very mordern and stilish designed and has a own patio / outside chillarea. The big pool area with its fantastic view is shared.
Edwin and Dick-Jan did so good to make our stay on Curacao even better and gave us lots of recommendations. Verry friendly people. We can highly recommend this place!

Nicolas
februari 2018

Waar moeten we beginnen?

De fantastische aankomst op vrijdagavond in de mooi verlichte tuin waar 2 lieve mannen je welkom heten alsof we al jaren bevriend zijn.
Het geweldige appartement Zenith van alle gemakken en sfeer voorzien, echt een thuis.
De boodschappen die gekoeld voor je klaar staan, precies zoals je dat gevraagd hebt.
De mooiste buitendouche waar je onder de sterrenhemel en uitzicht op de zoutpannen staat te douchen.
De heerlijke slaapkamer met grooooot bed.
Het vroeg wakker worden met alle rust, natuur en ruimte om je heen.
Het uitzicht vanaf de porch, je ziet de cruiseschepen hier voorbij komen.
Het geweldige ontbijt van Dick Jan op zondagochtend.
De fantastische pool waar je na een dagje strand heerlijk kan ‘bijkomen’ met een hapje en een drankje.
De gastvrijheid van de heren met een lekker glaasje bubbels op de porch.
De lieve appjes van Dick Jan of we echt niets nodig hebben, schone handdoeken, bed verschonen, vegen, dweilen etc. etc.
Kortom alles maar dan ook echt alles en meer dan je je kan wensen en voorstellen bij een vakantie appartement regelen deze 2 fantastisch mooie mensen voor je. Niets is te veel of te weinig.
Wij komen zeker terug, kan niet wachten!

Cas en Marieke

Zenit, Dec 2017

cas en marieke
december 2017

Ontdekking!

Dit gedeelte van Curacao kenden we nog niet. Wat een ontdekking! Zowel de accommodatie als de omgeving.

Familie Kienhuis
september 2017

Parel

Parel in de woeste natuur van Curacao!

Inger en Geert
augustus 2017

Fijne buitendouche

Jullie hartverwarmende onthaal, het uitzicht, de rust en een geweldig zwembad. Maar bovenal de buitendouche maakte dit verblijf tot een koninklijk verblijf op Curaçao!

Guusje en Sandra
augustus 2017

Wil je ook een review achterlaten? Graag! Vul dan onderstaand formulier in.

Corazón Apartments Curaçao 

Dick Jan Peters |  whatsapp +31628777890

Edwin Schipper |  whatsapp +31628277455  

Kaya St. Brigitta 7, San Sebastian, Curaçao

info@corazoncuracao.com

Telefoon +59998647993