Voorwaarden Corazon Apartments Curaçao

 

Boekingsvoorwaarden

 

Wanneer u bij ons wilt boeken, ontvangt u een voorstel, dat na acceptatie voor beide partijen bindend is. U accepteert, door de gevraagde betaling aan Corazon apartments te voldoen.

Indien u binnen een maand zult arriveren, is het huis/appartement geboekt, wanneer de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

Duurt het langer dan een maand, voordat u arriveert, dan ontvangt u een voorstel, waarin gevraagd wordt 50% van het totaalbedrag te voldoen. Met de ontvangst van deze betaling, is uw huis of appartement geboekt.

U ontvangt altijd uiterlijk in de maand waarin u zult arriveren, per mail een factuur waarop alle gegevens vermeld staan. Deze factuur is tevens uw boekingsbevestiging.

 

Annuleringsvoorwaarden

 

Het is uw eigen verantwoordelijkheid een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Wilt u de accomodatie na boeking annuleren, dan hanteren wij de volgende kosten:

Annulering bij meer dan 12 weken voor de dag van aankomst: 25% van de verblijfskosten.

Annuleren tussen de 8 en 12 weken voor de dag van aankomst: 50% van de verblijfskosten.

Annuleren tussen de 4 en 8 weken voor de dag van aankomst: 75% van de verblijfskosten.

Annuleren tussen de 4 weken en de dag van aankomst: het totale bedrag aan verblijfskosten.

 

Huisregels Corazon Apartments

 

Inchecken bij Corazon Apartments  kan vanaf 15.00 uur, tenzij anders is afgesproken. Uitchecken is om 11.30 uur, maar ook hiervoor geldt dat we hier, indien mogelijk, flexibel mee omgaan, indien dit vooraf is besproken.

Het is niet toegstaan om feesten in of bij Corazon Apartments te geven, of bij het zwembad te houden, zonder uitdrukkelijke toestemming van een van de eigenaren. Eventuele gasten graag vooraf aanmelden, evenals logees.

Bij het uitchecken lopen we samen met u het appartement door, om eventuele schade te kunnen constateren. Dit is ook het moment dat wij graag met u de electra, plus eventuele andere kosten, afrekenen. ( boodschappen, massages,schades). Mocht er tijdens uw veblijf iets stukgaan, geef dit dan even aan ons door.

Voor het eerste gebruik zijn er koffiepads, suiker, thee,afwasmiddel en wc-papier aanwezig. Deze worden niet aangevuld !

U ontvangt een remote om het toegangshek te openen. Bij verlies / schade brengen wij Naf 200,– in rekening. Zorg dat de remote niet nat wordt, want dan is hij stuk.

 

Aansprakelijkheid

 

Corazon Apartments aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, verlies,schade of letsel van of aan zaken of personen, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf in onze accomodatie.

Ook wordt in alle gevallen uitgesloten  aansprakelijkheid voor schade bestaande uit derving van reisgenot of bedrijfs-en andere gevolgschade.